loots indoor

Stalen ramen en deuren voor een elegant interieur

Droom je van een interieur met een rijke lichtinval, afgewerkt met stijlvolle stalen ramen en deuren? Vervul jouw woondromen met smeedwerk op maat van Bouwsmederij Loots. Vertel ons wat je mooi vindt, en wij vertalen jouw wensen in hoogwaardige producten op maat van jouw interieur. Wat dacht je bijvoorbeeld van een strakke stalen deur als blikvanger van jouw woonkamer? Of grote stalen ramen, die zorgen voor enorm veel lichtinval in je keuken? Bij Loots vind je een oplossing op maat voor elk budget. Wij staan voor authentiek vakmanschap, van ontwerp tot plaatsing.

Wat kan je van ons
verwachten?

Opmeting ter plaatse

Bij Bouwsmederij Loots komen we persoonlijk bij jou langs voor een nauwkeurige opmeting. Zo zorgen we ervoor dat de stalen creaties perfect in jouw interieur passen.  

Ontwerp en bespreking

Op basis van de verzamelde meetgegevens gaan wij aan de slag met het ontwerpen van jouw stalen project. We vertalen jouw wensen en ideeën in een concreet plan. Samen bespreken we het ontwerp, passen we aan waar nodig en zorgen we ervoor dat het aan al jouw eisen voldoet voordat de productie begint.  

Plaatsing

Zodra het ontwerp is goedgekeurd, gaan we over tot de productie en installatie van jouw stalen ramen en deuren. Onze vakmensen zorgen ervoor dat alles nauwkeurig wordt geplaatst, volgens de specificaties van het ontwerp en met oog voor detail. 

Garantie van levenslange kwaliteit

Bij Bouwsmederij Loots leggen we de nadruk op duurzaamheid en authenticiteit. Wij garanderen dat jij levenslang kan genieten van jouw stalen creaties. Jouw tevredenheid staat bij ons centraal.

Inspiratie nodig voor jouw stalen smeedwerk?

Meer voorbeelden bekijken?

Bezoek onze Instagram-pagina of neem eens een kijkje op Pinterest

onze beloften

Ons stalen maatwerk komt
met een belofte van kwaliteit

Twee jaar garantie

Vanaf de aankoop geniet je van twee jaar garantie. Merk je gebreken op aan je stalen maatwerk of is er een herstelling nodig? Wij lossen het zo snel mogelijk op voor jou.

Gemaakt om een leven lang mee te gaan

Onze smeedijzeren creaties zijn met liefde gemaakt. Alle stalen ramen en deuren die wij maken, bestaan uit duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen.

De beste onderdelen

Kwaliteit start bij de basis. Daarom werken wij alleen met de beste materialen. Dat vertaalt zich in authentieke producten met een lange houdbaarheidsdatum, zodat jij jarenlang plezier kan beleven van jouw stalen creaties in huis.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor jouw stalen smeedwerk