loots outdoor

Staalwerk op maat opent deuren naar stijlvol wonen

Laat het licht rijkelijk naar binnen vloeien met stalen ramen en deuren op maat van Bouwsmederij Loots. Wil je heerlijk ontbijten met de zon op jouw bord? Zou je graag een buitengevoel creëren in huis? Onze stalen ramen en deuren passen perfect bij elke stijl. Ze zijn ideaal voor jouw tuinkamer, terras of poolhouse. Onze ramen en deuren doorstaan elk seizoen dankzij hoogwaardige coatings en eersteklas-profielen. Je bent verzekerd van elegantie door weer en wind.

Wat kan je van ons
verwachten?

Opmeting ter plaatse

Bij Bouwsmederij Loots komen we persoonlijk bij jou langs voor een nauwkeurige opmeting. Zo zorgen we ervoor dat de stalen creaties perfect in jouw interieur passen.  

Ontwerp en bespreking

Op basis van de verzamelde meetgegevens gaan wij aan de slag met het ontwerpen van jouw stalen project. We vertalen jouw wensen en ideeën in een concreet plan. Samen bespreken we het ontwerp, passen we aan waar nodig en zorgen we ervoor dat het aan al jouw eisen voldoet voordat de productie begint.  

Plaatsing

Zodra het ontwerp is goedgekeurd, gaan we over tot de productie en installatie van jouw stalen ramen en deuren. Onze vakmensen zorgen ervoor dat alles nauwkeurig wordt geplaatst, volgens de specificaties van het ontwerp en met oog voor detail. 

Garantie van levenslange kwaliteit

Bij Bouwsmederij Loots leggen we de nadruk op duurzaamheid en authenticiteit. Wij garanderen dat jij levenslang kan genieten van jouw stalen creaties. Jouw tevredenheid staat bij ons centraal.

Inspiratie nodig voor jouw stalen smeedwerk?

Meer voorbeelden bekijken?

Bezoek onze Instagram-pagina of neem eens een kijkje op Pinterest

onze beloften

Ons stalen maatwerk komt
met een belofte van kwaliteit

Twee jaar garantie

Vanaf de aankoop geniet je van twee jaar garantie. Merk je gebreken op aan je stalen maatwerk of is er een herstelling nodig? Wij lossen het zo snel mogelijk op voor jou.

Gemaakt om een leven lang mee te gaan

Onze smeedijzeren creaties zijn met liefde gemaakt. Alle stalen ramen en deuren die wij maken, bestaan uit duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen.

De beste onderdelen

Kwaliteit start bij de basis. Daarom werken wij alleen met de beste materialen. Dat vertaalt zich in authentieke producten met een lange houdbaarheidsdatum, zodat jij jarenlang plezier kan beleven van jouw stalen creaties in huis.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor jouw stalen smeedwerk